Kategoriarkiv: Styrelsen

Nya arbetssätt

Så här i Coronatider har styrelsen insett att vi måste försöka hitta nya sätt att arbeta. I går hade avelskommitten ett digitalt möte med mötesverktyget Zoom. Det fungerade alldeles utmärkt när vi väl kommit förbi några tekniska svårigheter med att ansluta sig till mötet. Det var ju helt ny teknik för flera i gruppen. Vi inser fördelarna och kommer inom två veckor ha nästa möte.

Styrelsemöte

Nu denna helg 23-24 November är det styrelsemöte i Sollentuna. Sammanställning av föregående år och planering av konferensen i mars i Ånge. Årsmötet för föreningen Nordbi kommer hållas under konferensen i Ånge . Alla medlemmar är välkomna! Motioner skickas till Ingvar Arvidsson. Förslag om nya styrelseledamöter skickas till Per Thunman eller Gunnar Jonsson.

Årsmöte

Nya styrelsen
Nya styrelsen

Den 3 mars hade Föreningen NordBi sitt årsmöte på hotell Mittlandia i Ånge. Där valdes den styrelse som ses på bilden, från vänster: Robert Svensson (ny), Hanne Uddling, Sofia Ninnes, Mike Ninnes (suppleant, ny), Per Ruth, Ingvar Arvidsson, Olle Nygren och Sven Nordström (ny). Saknas på bilden: Patrik Berg.

Styrelsemöte

Lördag-söndag 9-10 februari träffades styrelsen i Sollentuna. Det är det enda fysiska mötet styrelsen har under året. Det är därför en viktig och värdefull helg. Vi har diskuterat bl a verksamheten i de olika nordbiområdena, genpooler, parningsstation och parningsplatser och -områden, Nordbi-Aktuellt, webplats och information, föreningens organisation, ekonomi, avelsarbete och var vi ska lägga fokus i Nordbiprojektet. 

Styrelsemöte

Lördag-söndag 14-15 januari träffades styrelsen i Sollentuna. Det är det enda fysiska mötet vi har på året och en värdefull helg. Vi har diskuterat vingmätningsprogrammet, ekonomi, avelsarbete och var vi ska lägga fokus i Nordbiprojektet. 

Styrelsemöte på gång

Helgen 9-10 januari är det styrelsemöte. Sammanställning av föregående år och planering av konferensen i mars i Ånge. Årsmötet för föreningen Nordbi kommer ske den 5:e mars. Alla medlemmar är välkomna! Motioner skickas till Ingvar Arvidsson. Förslag om nya styrelseledamöter skickas till Erik Heedman.